プロフィール
所属 | 食環境科学部食環境科学科 |
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専門分野 | 食品科学、食品機能学、味覚科学 |
学位 | 博士(農学) |
著書・論文等 | "A vertebrate-wide catalogue of T1R receptors reveals diversity in taste perception., Nat. Ecol. Evol., 8, 111-120, 2024(共著) Dietary Alaska Pollack Protein Induces Acute Skeletal Muscle Hypertrophy in Rats, Regardless of Specific Amino Acid and Amino Acid Balance of Diet., Nutraceuticals 3, 513-528, 2023(共著) Bioinformatics Analysis of the Molecular Networks Associated with the Amelioration of Aberrant Gene Expression by a Tyr–Trp Dipeptide in Brains Treated with the Amyloid-β Peptide., Nutrients 15, 2731, 2023(共著)" |
研究キーワード | 食品/味覚/おいしさ/機能性食品/筋肉/微量栄養素 |
研究者情報データベース | 岡田 晋治(オカダ シンジ) |
研究と関連するSDGs
掲載されている内容は2025年度の情報です。
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注意事項
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- 個人での取材お申し込みはご遠慮ください。
プロフィール
所属 | 食環境科学部食環境科学科 |
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専門分野 | 食品科学、食品機能学、味覚科学 |
学位 | 博士(農学) |
研究キーワード | 食品/味覚/おいしさ/機能性食品/筋肉/微量栄養素 |
研究者情報データベース | 岡田 晋治(オカダ シンジ) |
備考 |
掲載されている内容は2025年度の情報です。
プロフィール
所属 | |
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専門分野 | 食品科学、食品機能学、味覚科学 |
学位 | 博士(農学) |
研究テーマ・キーワード | |
研究者情報データベース | 岡田 晋治(オカダ シンジ) |
研究指導担当 | M・D |
掲載されている内容は2025年度の情報です。