1. 東洋大学TOP
  6. 国際地域学科 国際地域専攻
  7. 2018年度 ESP卒論発表会・懇親会を開催しました

2018年度 ESP卒論発表会・懇親会を開催しました

2019年1月23日(金)にESP卒論発表会・懇親会を開催いたしました。

発表者・卒論タイトルは以下の通りです。

HARUNA KUROSAWA "Possibility of Buddhism Social Welfare for Establishment of Community General Support System"

MISAKI KAIDA "The Difference of The Consciousness on Plastic Waste Between Mountain and Coastal Communities - Caste Study in Cebu, Philippines"

YUKA OKUDA "The impact of high school study abroad -from the point of view of social contribution”