2. Academics//教育
  3. 学部・学科
  4. 国際地域学部
  5. Report of Summer Vacation Training Program ~ SWU Summer Language Program 2012
MENU CLOSE

• 日本語

Thirty-two students successfully completed the summer English program at South Western University in Cebu, Philippines.
The three week intensive English and cultural study program included two hours with a student tutor three times a week for fluency development.
The participants were able to volunteer with children in an orphanage, participate in a feeding program for urban poor children, and join with SWU student volunteers in a reforestation project.
The Toyo students trained hard to perfect several dance performances that were used to entertain the local people.

Reports of Overseas Programs TOP