2. 新着情報・イベント情報
  3. Toyo Universitys website has been upgraded//東洋大学公式Webサイトがリニューアルしました
MENU CLOSE

• 日本語

Toyo University's website has been upgraded

We have upgraded our website!

Today we are unveiling our newly redesigned website. Many of our main pages have been updated with enhanced English content to better communicate our offerings to a global audience.

As we move forward we'll be adding English content to more and more of our pages. We hope you like the look of our new bilingual website.

東洋大学公式Webサイト リニューアル

2016年11月22日、東洋大学の公式Webサイトはリニューアルしました。

新しいWebサイトは、東洋大学の魅力を世界に向けて発信をするために、日本語と英語での併記表示を基本に、日本語表示、英語表示を選択可能としています。

現在は一部のページのみ対応していますが、今後はページを拡大する予定です。

進化する東洋大学の公式Webサイトにご期待ください。

Copyright © Toyo University. All Rights Reserved.