2. 新着情報・イベント情報
  3. English Community Zone (ECZ) Opens at Hakusan Campus!
MENU CLOSE

• 日本語

ECZ2ECZECZ3

The English Community Zone (ECZ) was opened on April 8, 2013, on the Hakusan campus. It is a new and friendly space open to anyone at Toyo University who is interested in communicating in English.

Have fun speaking English inside ECZ. You can also enjoy reading books, eating lunch, and watching TV or DVDs here.

ECZ is open from 11:30 a.m. to 6 p.m., Monday through Friday. From 12 noon to 6 p.m., some overseas exchange students will be available as communication partners.

Some fun events will be organized as well in the coming months, such as Halloween and Christmas parties.

Come join us!

----------------------------------

Location: 2nd floor of Building #8 on the Hakusan campus

Open Hours: 11:30 a.m. to 6 p.m., Monday through Friday (except for national holidays)

イングリッシュ・コミュニティ・ゾーン(ECZ)オープン!

イングリッシュ・コミュニティ・ゾーン(ECZ)は、東洋大学の学生が英会話を気軽に楽しむために設けられたスペースです。

ECZの中は英語が公用語ですので、日本語は禁止ですが、リラックスした雰囲気の中で、英会話をはじめ、読書、昼食、テレビやDVD鑑賞を楽しむことができます。日・英バイリンガルの学生スタッフがいつもいますので、初めての方や英語に全く自信のない方でも大丈夫です。

毎日正午12時~午後6時の間は、海外からの交換留学生が英会話スタッフとして常駐していますので、ネイティブの彼らと英会話を楽しむことができます。

また、今後ECZでは様々なイベントも開催していく予定です。

ぜひお越し下さい。

場所 白山キャンパス8号館2階

開室時間 11時30分~18時00分(月曜日~金曜日;祝祭日を除く)